Bine ati venit la „Banket Hall”

Restaurant in Chisinau Banket Hall – este cel mai bun local pentru odihna şi desfasurarea diferitor festivitati in oraş.Interior confortabil, bucatarie rafinata, servicii de prima clasa – aici va puteţi relaxa la cel mai inalt nivel!

predloj-RO

Sala de banchet din Chișinău Banket Hall – Cea mai bună alegere!

 

Restaurant  „Banket Hall” oferta pentru  îndrăgostiţi  „Gold”
свадьба-04

Curînd veți avea nuntă?

Sunteți preocupat de o mulțime de momente oraganizatorice și, în același timp, vă doriți o vacanță de vis cu un buget restrîns?

Restaurantul Banket Hall a pregătit un cadou pentru Dumneavoastră – pachetul Gold ?– All Inclusive! Începînd cu 100 de invitati la nuntă. All inclusive:

1. Masă de nuntă cu 15-16 feluri de mâncare
2. Toate băuturile (divin, șampanie, vodcă, apă)
3. Candy Bar
4. Fructe asortate, fourchette
5. Fântână de ciocolată
6. Cafea, ceai, dulciuri
7. Decorul sălii
8. Cameră separată pentru fourchette
9. Terasă confortabilă mare
Și toate aceste la doar 750-850 lei / persoană 

Cea mai bună ofertă pentru nunta ta

Contactați-ne!

?060187777, 062018111


 • Interior

  Sala mare și cea mică

  Oaspeții restaurantului nostru pot utiliza două săli de banchet. Sala mare include pînă la 150 de persoane. Confortabila sala mică poate găzdui pînă la 40 persoane permiţându-vă o seară caldă într-o atmosferă netrivială.

  Detalii
 • Bucate

  Bucate reci și calde

  Bucătăria Restaurantul Banket Hall este foarte mândră că are cei mai buni bucătari din oraş pentru a pregăti feluri de mâncare unice folosind rețete unice şi cele mai bune produse.

  Detalii
 • Propuneri

  Evenimente festive

  Nunta - una dintre cele mai luminoase și cele mai importante evenimente din viața fiecărui cuplu în îndrăgostit. Doriți ca nunta dvs să fie deosebită și să lase amintiri placute și speciale pentru anii următori?

  Detalii

Servicile noastre

Recenzii despre noi

Familia Sinchetru
Familia Sinchetru
Am sărbătorit nu de mult cumătria. As dori sa spun, ca foarte ne-a plăcut, foarte frumos si confortabil. Atmosfera de mirare, perfecta alegere de bucate, si totul este foarte gustos. De acum toate sărbătorile o sa le sărbătorim in restaurantul Banket Hall, si mai ales ca trăim alături. Bravo vouă!!!
Olesea si Marcel
Olesea si Marcel
Dorim sa spunem mulţumesc mult la personal pentru cel mai bun restaurant de nunti Banket Hall, ca am sărbătorit ce-a mai frumoasa nunta pe data 12 august 2016. Nu sunt cuvinte, cum de tare noi suntem mulţumiţi pentru sărbătoarea noastră frumoasa, care o sa ţinem minte nu numai noi dar si oaspeţii noştri pe mult timp. Locația, design-ul si amenajarea restaurantului noua ne-a plăcut deodata, cum am intrat in acest sala de nunti. Excelente bucate gustoase, frumoasa amenajarea bucatelor, deservirea - merita deosebite laude. La toţi tare a plăcut pește umplute, la ea a fost un gust ne uitat, ...
Daniela si Alexandr
Daniela si Alexandr
Nunta noastră am decis s-o sărbătorim in restaurantul Banket Hall si nu am regretat!! Bucatele au fost foarte gustoase, si cel mai importat- sala a fost fantastic amenajata! La toţi foarte a plăcut deservirea, cu design frumos interior si cu decor, si cu terasa mare. Noi la toţi dorim sa vizitati acest frumos restaurant! Banket Hall!
Aliona si Alexei
Aliona si Alexei
Noi vă mulţumim pe dvs pentru sărbătoarea organizată, şi pentru bucate excelente, a fost foarte gustos, oaspeţii au rămas foarte mulţumiţi, cum şi noi. Atmosfera excelenta, personal foarte atent. Va mulţumim pentru organizarea nuntii noastre, aşteptaţi-ne pe noi la cumătrie. Cu respect Aliona şi Alexei.
Anatol Cuzimici
Anatol Cuzimici
Suntem recunoscatori restaurantului “Banket Hall” pentru evenimentul uimitor ce a avut loc pe data de 12 octombrie 2014, nunta fiului nostru Igor si Olga. Mai ales suntem resunoscatori managerului care ne-a ajutat să alegem sala, meniul. Toti au ramas cu o impresie uimitoare de la bucatele impresionante, serviciu, echipa de chelneri. Va doresc succese si sanatate! . Mulțumesc foarte mult! În numele mirelui, miresei si invitatilor, cu respect Anatolii Cuzmici.
Daniela si Alexei
Daniela si Alexei
Am sarbatorit în “Banket Hall”nunta noastră, am invitat 160 de persoane. Încă de la prima vizită mi-a placut abordarea prietenoasă, deschisă și sfaturile competente a managerului Maia. A fost încheiat un contract pentru efectuarea evenimentului (in 3 luni), toate punctele care au fost convenite și îndeplinite. Costul banchetului a fost calculată din numărul de vizitatori și prețul standard pentru 1 persoana. Prețurile meniului prevăzute la încheierea contractului în momentul evenimentului nu s-au schimbat.Alcoolul, unele băuturi răcoritoare și produse de patiserie puteau să nu fie comandate, dar să le aducem noi. Toate gustarile au fost gătite delicios și frumos servit. As ...
Alexandru si Tatiana Marcovi
Alexandru si Tatiana Marcovi
Buna ziua. Numele nostru este Tatiana și Alexandru. Pe data de 30 octombrie 2014 a avut loc nunta noastra în sala de banchete a restaurantului “Banket Hall” pentru 130 de persoane. Alegerea noastra nu a fost o greseala si ne felicitam! Am mers prin Chisinau, am vazut o mulțime de lucruri diferite, dar această alegere a fost reciprocă și finală. Cind am gasit acest loc a devenit ușor de la ideea că căutarea nu a fost în zadar. A devenit chiar mai așteaptă cu nerăbdare ziua nuntii.Totul s-a petrecut minunat !!! Multumim personalului restaurantului pentru o astfel de organizație minunata, ...
Veronica
Veronica
Am sarbatorit nunta in restaurantul “Banket Hall” pe data de 25.08.2014. Am ales sala pentru 110 persoane, spatioasa, avind mult spatiu pentru dans, unde toți oapseții noști au dansat și s-au veselit, iar oglizile mari ofereau evenimentului un farmec neobișnuit . Mi-a placut mult bucataria! Îndeosebi bucatele din carne au fost preparate foarte gustos. Toată lumea a fost încîntată! Personalul foarte prietenos. La sfârșitul banchetului ne-au oferit poibilitatea sa impachetam bucatele, in a doua zi a nuntii, am avut, de asemenea o masa mare. Mulțumesc foarte mult. Nunta s-a petrecut cu succes!
Victoria Molceanova
Victoria Molceanova
Ieri a avut loc nunta prietenei mele. Pentru acest eveniment festiv ea cu sotul ei au ales sala de banchete “Banket Hall” pentru 150 de personae si au fost multumiti de alegerea lor. Oaspetii de asemenea au ramas multumiti !!! Am fost placut surprinsa de atmosfera caldă și prietenoasă. Aș dori să mulțumesc personalul pentru serviciu, comfort si comoditate. Foarte confortabil spatiul salei si amplasarea meselor. Deficiente nu am observant, am avut o sarbatoare foarte vesela. Este un loc superb pentru astfel de evenimente!
Tatiana Rosca
Tatiana Rosca
Vreau sa spun un mare multumesc tuturor angajatilor restaurantului “Banket Hall”. Nunta noastra cu sotia mea draga Olga a avut loc pe data de 2 august. Am avut 120 de oaspeți care au fost la fel de încîntați. Pot spune doar lucruri pozitive, toate bucatele au fost gustoase, ne-au permis sa aducem bauturi alcoolice fara limita. Sala a fost decorat cu gust, deși taxa a fost aproape simbolica.

Bucătăria noastră

Bucate rece

Подробнее

Bucate fierbinți

Подробнее

Bucate grill

Подробнее

Bucate furchette

Подробнее

Bucate de desert

Подробнее

Promoții și oferte