Prajituri si alte produse de patiserie in restaurantul Banket Hall – un gust de copilarie

Mirosul parfumat de copturi proaspate poate scoate din minti cel mai sofisticat gourmet. Cofetarii si bucatarii restaurantului Banket Hall vor gati placinte delicioase si caserole cu gust ametitor pe retete clasice si originale. Copturile in Moldova a fost intotdeauna renumite pentru aromele sale unice si retete clasice. Bucatarii nostri respecta toate traditiile bucatariei locale si creeaza in bucataria noastra mancaruri delicioase si delicate. Urmatoarele soiuri de copturi sunt prezentate in meniul nostru.

Produse de patiserie dulci.
Cele mai multe fructe si boabe coapte si suculente sunt aduse la bucataria restaurantului Banket Hall in mod specific pentru a deveni o parte din placinte si fructe cu boabe delicioase. Vizitatorii nostri pot incerca afine, capsuni, zmeura, piersici, caise si alte turte. Acest lucru poate include, de asemenea, rinduri clasice, cu fructe de umplutura, fructe si briose.

Produse de patiserie sarate.
Bucataria locala clasica – umplute cu branza, vor fi un adaos excelent la prajituri.

Coprturile in Chisinau in restaurantul nostru vor fi un adaos perfect la o ceasca de ceai sau cafea in companie buna. Și, in combinatie cu atmosfera relaxata a restaurantului Banket Hall seara va fi confortabila si aproape ca acasa.

Restaurant in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!