Banchet in restaurant in Moldova. Sala de banchete

Organizarea unui banchet – acesta este un proces interesant si complex, care include nu numai pregatirea meniului de banchet si aranjarea meselor in jurul perimetrului camerei, dar, de asemenea, solutii creative si abordarea individuala pentru fiecare oaspete. Organizarea unui banchet – este o arta, cu care se poate ocupa doar o echipa profesionista si responsabila.

 Vă garantăm că în restaurantul Banket hall veţi sărbători banchetul (nunţi, cumătrii, aniversari, etc.) la cel mai înalt nivel şi la cele mai accesibile preţuri care sunt pe piaţa din Chişinău.

Banchetul poatre fi petrecut la restaurantul Banket Hall la un preţ de la 350 pana la 880 lei pentru o persoană

Banchetul in Chisinau, organizat de restaurantul Banket Hall, va va darui impresii de neuitat si o stare de spirit buna pentru o lunga perioada de timp. Sarbatoarea va avea loc perfect si va ramine mult timp in amintirea dvs si a invitatilor intr-o atmosfera relaxata si confortabila, starea de spirit luminoasa, bucatarie unica si un nivel ridicat de servicii. Dvs nu trebuie sa rezolvati nici o problema – de tot vor avea grija specialistii nostri.

Expertii nostri va vor ajuta sa alegeti si sa calculati meniul in conformitate cu toate dorintele, sa combinati feluri de mancare si sa faca masa exact in modul in care doriti.

In functie de ocazie, vom alegei deservirea necesara, decorarea salii, acompaniamentul muzical. Banchet – nu este doar o masa, de aceea ne vom asigura ca toate aspectele legate de sarbatoarea dvs au fost elaborate si pregatite cu mult inainte de debutul acesteia.

Banchetul in Moldova, organizat de restaurantul Banket Hall, va fi cea mai buna seara gratie profesionalismului si ingrijirea pentru fiecare client. Putem rezolva cu usurinta chiar si solicitari neobisnuite, anticipand dorintele.

Restaurant in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!