Bar show service – un luminos si spectaculos show al barmanilor

Barul – este inima oricarui restaurant. Aici puteti nu doar comanda un pahar de whisky sau de un cocktail, dar, de asemenea, sa va relaxati, sa va intalniti cu un vecin sau sa comunicati cu barmanul. Bar show service din Chisinau – acesta este un alt mod de divertisment la bar, show de divertisment si spectaculos, actorii principali ai acestui loc – barmani.

Bar show service spoate de comandat în restaurant Banket Hall începînd preţul 150 pînă 350 euro

Puteti comanda de serviciul Bar show service in restaurantul Banket Hall si a obtine un show profesionist, in care vor fi utilizate toate obiectele si elementele de echipamente de bare: vibratoare, sticle diferite, foarfece bar si forcepsul, si altele. Barmanii nostri cu pricepere sunt competenti in domeniu, manopera lor este confirmata de numeroase certificate si diplome.

Show-ul este tinut sub muzica ritmica si un suport de lumina spectaculos. Acesta este un proces foarte dinamic si interesant, dupa care fiecare oaspete poate degusta cocktail-urile obtinute. Bar show service in Moldova – un joc relativ tinar, castiga in mod activ popularitate. Este mai mult decat doar crearea de cocktail-uri – in timpul prezentarii participantii participa atat solo cat si in perechi, efectuarea de cascadorii acrobatice si prezinta o sincronicitate completa. Bar show service in restaurantul nostru este considerat unul dintre cele mai colorate si spectaculoase in oras.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!