Bar – inima restaurantului Banket-Hall

Barul – un loc in care procesele de viata ale restaurantului incep si sunt concentrate. Acesta nu este doar un loc in care sunt create bauturi si exista un contact intre un reprezentant al restaurantului si vizitatorul. Barul poate fi numit pe buna dreptate inima restaurantul, cartea sa de vizita.

Barul din Chisinau in restaurantul Banket Hall indeplineste toate cerintele si dorintele care pot aparea printre invitati. O gama larga de bauturi alcoolice si racoritoare clasice ale diferitelor categorii de pret, barista noastra pregateste cafea, iar barmanii creaza cocktail-uri unice in baza retetelor originale.

Barul este situat in Sala Mica, el are atmosfera de suflet, unde va puteti petrece confortabil timp singur sau sa comunicati cu prietenii. Personalul ospitalier si prietenos va fi bucuros sa raspunda la orice intrebari, ajuta la alegerea unui pahar si poate inveseli cu un zambet sincer si prietenos.

Barul nostru din Moldova ofera un serviciu unic – un spectacol de bar. Cei mai buni barmani va vor prezenta dvs si invitatilor un program-show interesant, desfasoara diverse trucuri intr-un duet sau solo, arata arta de top bartending. Prezentarile implica toate instrumentele si elementele de stoc de bar, show-ul este tinut sub muzica ritmica. Programul incredibil de interesant va fi punctul culminant al oricarei parti sau banchet, oaspetii isi vor aminti mult timp show-ul interesant si spectaculos.

Restaurantul in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!