Gratar – arome delicioase si un gust bogat

Bucatele preparate pe gratar, sunt o parte integranta a oricarei institutii. Restaurantul Banket Hall acorda o mare atentie, ci pentru ca bucatele noastre grill din Chisinau sunt cele mai renumite delicii gastronomice.

Grataria – este o profesie deosebita, care necesita o experienta mare si o abordare delicata. Capacitatea de a face un foc, pentru a aduce carbunele la temperatura dorita, si de a determina gradul de pregatire a hranei, deosebeste nivelul de pregatire si distinge profesionalul de amator. Maestrii nostri se deosebesc prin abilitati speciale si profesionalism, acestia creeaza cu maiestrie feluri de mancare uimitoare si le aduc la perfectiune, cu ajutorul unor echipamente specializate moderne.

bgrill

In complexul restaurantului Banket-Hall este dezvoltat conceptul noului restaurant Balkan Grill meniul caruia include mai mult de cincizeci de feluri de mancare la gratar. In mod obisnuit, pentru restaurantul Banket-Hall sunt selectate cele mai rafinate mancaruri decente la gratar adecvate si utilizate la banchete, catering in Moldova.

Gratar – nu e doar carne. Inafara de gratar clasic, are un gust incredibil si literalmente se topeste in gura. Restaurant in Chisinau ofera o gama larga de mancaruri gatite pe gratar si din alte produse: peste, legume si sunca.

Toate felurile de mancare la gratar sunt preparate la bucataria restaurantului Banket-Hall, au propriul lor sunet unic si scrieri de mana. Pregatirea frigaruiului – este o arta, si propriul nostru bucatar il aduce la perfectiune. In cazul in care doriti sa incercati bucate la gratar in Moldova, restaurantul Banket Hall este intotdeauna gata sa pregateasca pentru tine cele mai suculente, aromate si bogate feluri de mancare.