Sala de banchete – restaurantului Banket Hall

Sala de banchete in Chisinau a restaurantului Banket-Hall este o alegere ideala si decizia de a organiza un eveniment la cel mai inalt nivel – o atmosfera sofisticata, bucatarie excelenta si servicii de prima clasa fac restaurantul pentru nunti in Moldova  una dintre cele mai bune din tara.

Vă garantăm că în restaurantul Banket hall veţi sărbători banchetul (nunţi, cumătrii, aniversari, etc.) la cel mai înalt nivel şi la cele mai accesibile preţuri care sunt pe piaţa din Chişinău.

Oaspetii restaurantului nostru pot folosi doua sali de banchet. Sala mare de banchet poate gazdui pana la 150 de persoane, este perfecta pentru sarbatori de nunti luminoase, cu multi invitati, sarbatori de aniversari, gradatii si multe alte evenimente. O camera spatioasa, proiectata intr-o combinatie eleganta de culori, alb si rosu, permit confort și comoditate pentru a efectua ceremonia, a organiza dansuri, sau doar sa va relaxati in compania familiei și a prietenilor.

Confortabila sala mica de banchet va va permite sa petreceai o seara calda intr-o situatie de non-triviala: sala este facuta in tonuri de ciocolata de aur, care creeaza o atmosfera unica. Aveti posibilitatea sa organizati o intalnire de afaceri si o mica sarbatoare de familie, o sala pentru 40 de persoane.

Sala de banchet in Moldova este capabila sa accepte și sa organizeze orice sarbatoare, insotit de servicii de inalta calitate, bucatarie unica in retete traditionale si originale, servicii suplimentare. Indiferent de ceea ce planificati – o sarbatoare de lux sau o intalnire intre partenerii de afaceri, puteti fi sigur ca totul va fi la cel mai inalt nivel.

Restaurantul in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!