Candy bar – masa cu dulciuri si deserturi

In ciuda abundentei de gustari calde si reci pe masa, marea majoritate a oaspetilor asteapta momentul in care va fi posibil degustarea de deserturi, capac-tort, prajituri si produse de patiserie. Acestea sunt situate intr-un loc special pe masa, care se numeste Candy bar.

Candy bar spoate de comandat în restaurantul Banket Hall la preţul de 100 pînă 200 euro

Candy bar in Moldova se bucura de o mare popularitate, nu numai la sarbatorile copiilor, dar, de asemenea, si la adultilor. Este o traditie europeana care restaurantul Banket Hall cu mare drag a adoptat-o. Intr-o zona desemnata se instaleaza o masa, care este decorata cu diferite elemente si ornamente, arcuri, lumanari si mingi – in functie de tema celebrarii. Dar, decorarea principala a mesei sunt dulciurile.

Inafara de tort superb decorat cu cele mai bune cofetari, briose Candy bar contine prajituri mici, cookie-uri decorative, prajituri, bomboane si alte dulciuri. Acestea sunt decorate in stilul general, toate, culoarea lor se imbina perfect unul cu celalalt, formand ansamblu de deserturi.

Comandind in restaurantul nostru Candy bar in Chisinau va fi unul dintre cele mai importante cu privire la designul exterior si uimitor in caracteristicile de gust. Posibil ca masa de design in culori roz bland pentru sarbatoarea copiilor, pastel delicat pentru nunti sau luminoase si creative pentru celebrarea zilei de nastere.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!