Floristica de nunta – cheia succesului pentru decorarea nuntii

Floristii restaurantului Banket Hall ofera mireselor un alt serviciu – o organizatie cuprinzatoare de Floristica de nunta de la proiectarea salii la elaborarea buchetul miresei. Decorul din Chisinau, care il ofera specialistii nostri vor face nunta ta una luminoasa, plina de culoare si incredibil de frumoasa. Florarii lucreaza in mod independent, aleg toate culorile si nuantele dorite, cauta culoarea dorita, adauga atribute decorative.

Decor pentru nuntă spoate de comandat in restaurantul începând 100 pînă 450 euro

Masa de decor pentru tinerii casatoriti ar trebui sa fie rafinata si subtila, in acelasi timp, trebuie sa pastreze stilul general de nunta, pentru a mentine temele si culorile sale. In cazul in care mireasa alege o culoare stralucitoare a rochiilor domnisoarelor de onoare, decoratiuni pentru sala sau accesorii, acesta trebuie sa se reflecte in conceptul de design floral.

Un alt serviciu – pregatirea buchetului miresei. Florarii nostri vor pregati orice buchet pentru mireasa si boutonnier pentru mire. Trandafiri albi fini si modesti, bujori sau hortensii de lux exclusive – acestea si multe alte flori vor impodobi mainile miresei.

Toate florile care sunt folosite pentru a crea un decor unic de nunta, in Moldova sunt de cea mai buna calitate. Ele sunt placute ochiului cu prospetimea, nu numai la nunta, dar mirii decora casa dupa sarbatori. Comandind un buchet si decor de nunta de la florarii restaurantului Banket Hall, veti obtine o imagine unica de o sarbatoare fermecatoare.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!