Deserturi – design si un gust excelent

Deserturi – bucate favorite nu numai pentru copii, dar si pentru multi adulti. Restaurantul Banket Hall serveste o gama larga de deserturi. Deserturi din Chisinau si in restaurantul nostru intr-un cont special – bucatarii de patiserie sunt capabili sa creeze adevarate capodopere ale genului de cofetarie, oferind clientului nu numai pentru a alege propriile topping-uri, dar si aspectul de design.

Torturi pentru nunta la comanda
Pentru o sarbatoare magnifica cofetarii restaurantului in Chisinau vor pregati o frumusete si un design de lucru incredibil de arta culinara, care va eclipsa toate celelalte feluri de mancare si va decora seara. Prajituri elegante si modeste, cu un set minim de ornamente sau de lux, luxuriante si stralucitoare, in citeva cercuri – decideti dvs, dar oricare dintre optiunile selectate garantat vor avea un gust incredibil, si va ramine in amintirea oapetilor mult timp.

Coworking de fructe
Pentru cei care prefera un desert mai usor, maestrii nostri vor oferi nu doar un platou cu fructe, dar intreaga compozitie a figurilor sculptate. Coworking – este o arta prin taierea fructelor, cu ajutorul acestuia se creeaza imagini intregi din aceste materiale naturale si gustoase.

Briose, prajituri, deserturi, bomboane de lucru manual
Gustarea bucatelor de desert din Moldova este, cu siguranta, in restaurantul nostru – toate acestea au forma originala si gust luminos, excelent. Patiserii nostri vor gati orice desert la comanda, in conformitate cu toate dorintele dvs.

Sala de festivitati in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!