Terasa restaurantului Banket-Hall – prospetimea verii intr-o atmosfera relaxanta

O amiaza sau o seara calda puteti sa o petreceti la terasa de vara a restaurantului Banket Hall. Odihna la aer liber, insotita de servicii de inalta calitate – acesta este un sfarsit bun al zilei, o mare oportunitate de a va relaxa. Terasa in Moldova a restaurantului Banket Hall ofera canapele confortabile, decor confortabil si elegant, iluminat moale si o atmosfera unica.

In jurul terasei este o zona de padure pentru ca oaspetii sa se relaxeze complet, sa scape de ritmul nebun al vietii orasului si sa simta legatura cu natura. Atmosfera relaxanta, atmosfera prietenoasa si interiorul frumos, rafinat – aceasta este ceea ce face ca terasa noastra sa fie un loc popular in care doriti sa se intoarceti din nou si din nou. Iluminatia moale stabileste tonul corect si ajuta la o mare distractie.

Arome luminoase de feluri de mancare pregatite pe gratar, vor inlocui mirosurile artificiale raspindite in alte camere, dar felurile de mancare delicioase pe gratar vor potoli foamea. La o ceasca de cafea sau un cocktail racoritor, asezat pe canapele confortabile, nu veti observa cat de repede zboara timpul. Terasa in Chisinau a restaurantului Banket Hall este un loc unic pentru a va relaxa la aer curat.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!