Sala mare de banchet – a restaurantului Banket Hall in Chisinau

Sala mare banchet a restaurantului Banket Hall – un loc ideal pentru evenimente de tot felul: de la nunti luxuriante la conferinte de afaceri. Sala de nunti in Chisinau este una dintre camerele cele mai elegante si sofisticate in oras, ea are o atmosfera unica si mediu. Toate elementele interiorului sunt atent proiectate pentru a nu distrage atentia invitatilor de la sarbatoare.

Vă garantăm că în restaurantul Banket hall veţi sărbători banchetul (nunţi, cumătrii, aniversari, etc.) la cel mai înalt nivel şi la cele mai accesibile preţuri care sunt pe piaţa din Chişinău.

Sala de sarbatoare are 150 de locuri si 200 de locuri in cazul in care planificati sa organizati o receptie. Camera spatioasa nu va provoca jena in miscare, chiar si atunci când este plina, veti fi intotdeauna in masura sa va bucurati nu doar de masa bogata, dar, de asemenea, si de dansuri si comunicare intr-o ambianta netriviala.

Restaurant in Moldova Banket-Hall are un interior foarte elegant si sofisticat. Culoarea principala a camerei – alb, sprijinind detaliile interiorului si accesoriile sunt facute in rosu. Design luminos si elegant al salii este un decor perfect pentru o sarbatoare.

Interiorul magnific va sublinia solemnitatea evenimentului, va avea loc intr-o atmosfera de lux si rafinament. Designerii restaurantului nostru va ajuta sa va adaptati sala pentru orice scop, se decoreaza cu flori sau baloane. Tinerilor insuratei cu mare bucurie le oferim arcul de nunta, care va deveni un accent de lux si va decora fotografiile de nunta. Sala mare banchet in Moldova a restaurantului Banket Hall va face ca sarbatoarea dvs sa fie deosebita si de neuitat.

Restaurant in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!