Sala mica de banchet – atmosfera camerei de rafinament

Pentru festivitati intre un numar limitat de persoane sau pentru evenimente de afaceri va deveni sala mica de banchet, care este o alegere a restaurantului Banket Hall Chisinau. Sala este proiectata pentru 40 de locuri, atmosfera rafinata si confortabila va permite sa petreceti o seara de neuitat, sa va bucurati de partasie calda, sa va relaxati si sa aveti o mare placere.

Sala de festivitati este facute in culori ciocolata si auriu – este o baza excelenta pentru a transforma designul sau clasic pentru orice idee. Designerii nostri va vor ajuta sa completati atributele si accesoriile sale, este potrivita pentru celebrarea dvs. Abordarea noastra individuala a fiecarui client, activitatile desfasurate in interiorul zidurilor a salii mice de banchet a restaurantului Banket-Hall, nu se aseamana una cu alta. intorcandu-va spre noi, veti primi o sarbatoare exclusiva, care va ramine mult timp in memoria dvs si a invitatilor dvs.

Atmosfera rafinata, tonul cald in interior creeaza o ambianta unica. Gratie profesionalismului personalului nostru sarbatoarea va avea loc la nivelul cel mai inalt, dar bucataria gastronomica a restaurantului va incinta oaspetii cu noi gusturi si arome incantatoare.

Sala mica de banchet in Moldova a restaurantului Banket Hall este echipat cu un bar separat, puteti sa comandati un cocktail special sau o ceasca de cafea delicioasa. in atmosfera rafinata a restaurantului nostru au loc cele mai luminoase si cele mai bune evenimente.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!