Sculptură în fructe – o operă de artă a noului format

Carving – este o manie la moda, care consta in taierea diverse forme decorative de fructe si legume. In procesul de taiere artistica a acestui material sunt create adevarate capodopere, compozitii intregi a texturii din diferite de fructe. Sculptura in fructe, in Chisinau este foarte populara si in cerere – servirea felurilor de mancare din fructe in restaurantul Banket Hall ramine intotdeauna la nivelul cel mai inalt.

Sculptura din fructe spoate de comandat în restauratul Banket Hall îcepînd de la 100 pînă 150 euro

Aceasta arta a provenit din Japonia, in urma cu cateva sute de ani, ceea ce nu este surprinzator. In Asia, in acele zile la mese dominau alimentele vegetale si orez. Pentru a decora intr-un fel si diversifica masa, bucatarii epocii au aratat miracole – ei au taiat din legume si fructe obisnuite o varietate de figuri, flori, le-au dat o noua imagine. Servirea felurilor de mancare devenise diversa si uneori imprevizibila. In Europa, aristocratia prefera alimente mai grele – carne, peste si fructe de mare. Astazi, unele scoli din Thailanda ofera chiar si cursuri in sculptura.

Sculptura in fructe in Moldova este reprezentata de mestesugari ai restaurantului Banket Hall. Noi vom decora compozitiile masei de banchet din fructe, prin taiere uimitoare. De asemenea, este posibil sa se organizeze o masa separata pentru fructe – la acelasi nivel cu o masa de dulciuri, aceasta va decora seara si va provoca doar comentarii din partea invitatilor.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!