Mancaruri speciale mici – gustari fourchete

Fourchete – acesta este solutia optima pentru o varietate de sarbatori. Nunta in format bufet va permite sa organizeze o sarbatoare magnifica in versiunea prescurtata, toti oaspetii vor fi in masura sa comunice in mod liber intre ei, fara a fi constransi asezati la masa.

Fourchet-urile sunt de asemenea o extensie logica a multitudinii de intalniri de afaceri si negocieri. Dupa ce s-a ajuns la un acord, usoarele si gustoasele gustari vor fi intr-un moment oportun. Bucatele fourchet in Moldova, oferite in restaurantul Banket Hall, se caracterizeaza prin cea mai larga varietate de gusturi. Bucatarii pregatesc mancaruri superbe din legume, carne, peste, carne de pasare sau fructe.

Comoditatea acestor gustari sunt de necontestat – acestea sunt usor de mancat, fara a fi distras de la comunicare. Avand in vedere ca receptia nu implica locuri, iar oamenii mananca in picioare, este important ca bucatele sa aiba dimensiunea optima, sa nu se imprastie in maini si sa incapa in gura de una-doua treceri.

In plus, fiecare gustare, in ciuda dimensiunilor sale, trebuie sa aiba un gust formidabil. Anume astfel de gustari ofera restaurantul in Moldova. Bucatele fouchete din Chisinau, care sunt pregatite de bucatari profesionisti si calificati din restaurant, se deosebesc printr-un gust bogat – chiar si o singura bucata este suficienta pentru a aprecia profunzimea gustului sau si a primi placere pentru bucatele gatite.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!