Feluri de mancare aromate si bogate – gustari calde in restaurantul Banket Hall

Bucate calde – acestea sunt anume cele bucate care stau la baza meniului restaurantului, il fac special. Bucatele calde in Chisinau sunt capabile sa slaveasca restaurantul, il face popular printre vizitatori. Anume astfel sunt bucatele calde in restaurantul Banket Hall.

La bucataria restaurantului nostru lucreaza numai profesioniști. Bucatari de top vor pregati pentru dvs o masa exclusiva pe reteta unica, vor face un gust unic, bogat și aromat. Fiecare fel de mancare este preparat cu suflet care cu siguranta va avea un impact asupra caracteristicilor gustative.

Carnea – este un ingredient special, care necesita abilitati speciale și experienta. Prajirea și gustul de preparate din carne depinde in mod direct de maiestria bucatarului. Meniul nostru prezinta o mare varietate de feluri de mancare preparate din carne de porc, vita, miel. O atentie deosebita merita felurile de mancare de pește – ele au un gust picant și o aroma delicata.

Echipa noastra de bucatari ofera vizitatorilor restaurantului in Moldova mancaruri calde superbe din legume pentru a satisface gusturile celor mai pretentioși gurmanzi. Bucatele calde in Moldova preparate din cele mai proaspete produse cu tehnologii moderne, altfel se deosebesc prin gust, in care ușor se urmarește o aroma naturala a caracteristicilor produsului.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!