Catering – organizarea sarbatorii pe teritoriul dvs.

Catering in timpul evenimentului – este o sarcina destul de grea, daca nu aveti experienta relevanta, pentru ca trebuie sa se ia in considerare numeroase aspecte. Catering in Moldova este un ajutor in organizarea de evenimente de natura diferita. Specialistii restaurantului Banket Hall va putea face fata acestei sarcini usor si la cel mai inalt nivel. Noi servim urmatoarele activitati:

  • Café-break;
  • Fourchete;
  • Bufet pentru micul dejun;
  • Petrecere cocktail;
  • Banchete;
  • Baluri de absolvire.

Expertii nostri vor fi bucurosi sa ajute la organizarea si petrecerea unui banchet sau receptie, in orice sala pe care o alegeti. Noi nu vom oferi doar gustari, vom oferi servicii de catering de inalta calitate nimic deosebit de ceea ce se poate gasi in restaurantul Banket Hall.

Chiar si negocierile de afaceri cele mai intense pot fi mai usoare cu ajutorul unei intreruperi de cafea, in timpul careia situatia intr-o baza non-triviale se poate de relaxat si discutat problemele presante in mod informal. Ballul de absolvire va fi o adevarata magie de sarbatoare, daca in organizarea acestuia vor participa expertii Banket Hall.

Catering in Chisinau – este cel mai bun mod de a organiza o sarbatoare la cel mai inalt nivel si a scapa de multe griji si necazuri, avind incredere in profesionistii din domeniul lor. Costul accesibil al acestor servicii va fi un plus binevenit.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!