Mancaruri fine si concise – gustari reci

Meniul restaurantului Banket Hall include o selectie larga de bucate reci și gustari. In bucataria restaurantul nostru lucreaza numai cei mai buni și calificati bucatari, care detin reteta unica pentru gustari delicioase și rafinate oferite vizitatorilor. Bucatele reci din Chisinau in restaurantul nostru sunt preparate din cele mai proaspete și calitative legume, carne și alte produse.

Vă garantăm că în restaurantul Banket hall veţi sărbători banchetul (nunţi, cumătrii, aniversari, etc.) la cel mai înalt nivel şi la cele mai accesibile preţuri care sunt pe piaţa din Chişinău.

Farfuria de legume din legume suculente coapte sau farfuria cu branza cu cele mai bune branzeturi europene și moldovenești vor fi o gustare perfecta pentru vin cu un gust delicat. O varietate de mezeluri cu cele mai proaspete produse completeaza perfect bauturile tari dar fructele sunt desertul perfect.

O atentie deosebita trebuie acordata numeroaselor rulouri. Bucatarii Restaurantului Banket Hall iubesc sa surprinda oaspetii cu arome neasteptate și originale, astfel incat sa puteti gasi diverse combinatii de preparate din carne și legume in meniul din aceasta categorie. Rulouri clasice de vinete, rulouri din carne vor incinta cu gustul lor.

Restaurantul in Moldova Banket Hall este intotdeauna gata sa ofere vizitatorilor sai o selectie larga de salate: traditionale sau preparate dupa retete originale. Bucatele reci din Moldova, pregatite in restaurantul nostru va fi un mare inceput de o seara placuta. In atmosfera confortabila a restaurantului nostru cu servicii excelente, veti putea sa va petreceti timpul de neuitat.

Sala de festivitati in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!