Conferinte si evenimente de afaceri la cel mai inalt nivel

Succesul conferintei depinde in mare masura de organizarea sa competenta, in special, de locul desfasurarii cat de bine va fi ales pentru un astfel de eveniment important. Restaurantul in Moldova Banket Hall ofera convenabil sala echipata pentru conferinte si alte evenimente de afaceri de diferite dimensiuni.

Conferinţa neapărat trebuie să se intrerupă pentru o cană de cafea. La restaurantul Banket Hall cu pretul 100-150 lei pentru o persoana primiti un coffee-break, iar cu 250 – fourchette complet!

Interior modern, mobilier confortabil si iluminat atent, echipamente pentru prezentari – are tot ce ai nevoie pentru o conferinta in Moldova. Un mic bufet sau banchet – partea finala a multor intalniri de afaceri. Restaurantul Banket Hall partea informala a evenimentului va fi, de asemenea, va avea loc la cel mai inalt nivel. Noi oferim o selectie larga de gustari, feluri principale, deserturi si produse de patiserie. De asemenea, avem un Fourchette separat.

Vom avea grija de toate aranjamentele pentru conferinta de la Chisinau: sala de training si echipamente, proiectarea spatiilor, organizare de receptii. Daca este necesar, poate fi amenajata muzica, divertisment, fotografie si videografie.

Sala de banchete in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!