Fourchete – o seara excelenta intr-o atmosfera non-triviala

Fourchete – aceasta este una dintre modalitatile cele mai universale de realizare a celebrarii solemne sau o intalnire de afaceri. Universatilitatea sa consta in faptul ca acesta este potrivit pentru orice eveniment. Oaspetii se pot deplasa cu usurinta prin sala, pentru a comunica, ele nu sunt limitate la masa festiva, si individual se alege propria companie.

Preţul fourchetului pentru o persoană de la 230 pană la 250 lei

Expertii restaurantului Banket Hall va vor ajuta sa faceti fourchet-ul perfect in Moldova: il putem adapta la orice intrebari si cerinte, numarul de persoane si subiecte. Oaspetii se pot bucura de gustari si o atmosfera confortabila.

Fourchet-ul va fi o solutie optima pentru o nunta, o continuare a unei intalniri de afaceri, petrecere de absolvire sau ceremonie. Indiferent de acesta, oaspetii vor fi multumiti de o larga varietate de bucate calde si reci, bauturi delicioase. Personalul in timpul petrecerii fourchet-ului ramane invizibil si mentine conditiile ideale pentru a va bucura de bucataria si atmosfera informala.

O alta directie – receptie de iesire din Chisinau. Nu merita sa va obositi pentru a pregati masa de sarbatoare – lasati acest lucru profesionistilor. Echipa noastra va ajunge la timp la locul destinat si va crea un cadru ideal pentru receptii, organizarea bucatariei si va oferi oaspetilor servicii de inalta calitate.

Restaurant in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!