Torta de nunta – decorare delicioasa a serii

Torta de nunta este un ornament la orice celebrare a nuntii, el rezuma seara si o finiseaza. Torturile sunt discutate la acelasi nivel cu rochia miresei, si, prin urmare, alegerea lui – acesta este un pas foarte responsabil si important. Cel mai elegant, sofisticat si spectaculos tort de nunta in Chisinau se poate pregati de catre patiserii restaurantului Banket Hall.

Concis, in care simplitatea este atat de eleganta si plina de farmec;Aspectul tortei poate fi foarte diferit:

Torta pentru nuntă spoate de comandat Banket Hall începînd de la 100 pînă 250 lei pentru kg

  • Decorate cu arcuri din tesatura sau flori naturale;
  • Cu cei mai buni trandafiri, munca din bijuterii efectuate de catre stapanii nostri;
  • Rotund, patrat;
  • Un singur nivel, cu doua niveluri, trei nivele.

Una dintre acestea, sau orice alt tort pe schita dvs cofetarii nostri se vor pregati in conformitate cu standardele internationale de calitate, acest tort va decora sarbatoarea, si va ramine mult timp in amintirea oaspetilor.

Inafara de varietatea de forme, culori si optiuni de decor, cofetarii restaurantului Banket Hall ofera diferite topping-ur. Comandarea tortei de nunta in Moldova de la stapanii nostri – aceasta asigura triumful, o stare de spirit cu adevarat dulce, puteti surprinde invitatii prin frumusetea magnifica creatie patiserlui si de a obtine fotografii colorate a unui dintre cele mai interesante momente ale nuntii.

Sala de nunti in Chisinau Banket Hall – cea mai buna alegere!